Iata ca primim si vesti bune. Unul dintre membrii clanului Buricea s-a predat organelor legii


politia romanaIeri, cu o ora inante de pranz, unul dintre cei trei urmariti de politie, la nivel national, si-a facut aparitia la sediul institutiei. Si asta se pare ca de bunavoie si nesilit de nimeni.

Conducerea Biroului de presa din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila mentioneaza ca barbatul cautat in toata tara, in varsta de 27 ani, s-a prezentat la sediul IPJ Braila. Imediat judiciaristii Biroului Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale l-au incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.

Mentionez celor care nu sunt in tema cu acest lucru ca individul a “activat” in renumitul clan Buricea si acum a ajuns la “mititica”. Asta pentru ca, in urma cu 2 zile, Judecatoria Braila a emis pe numele lui mandat de executare a pedepsei de doi inchisoare, pentru comiterea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

Pe langa acest tanar, trebuie sa ajunga la “loc caldut” si alti 2 barbati, care de altfel “colaborau” de fiecare data, pe numele lor emitandu-se o instiitare la toate inspectoratele din tara deoarece ambii se sustrag de la punerea in aplicare a mandatelor de executare a pedepselor cu inchisoarea.

Iata ce se mai mentioneaza in comunicatul Politiei: “In fapt, celor trei si altor 5 braileni, care au fost depistati de politisti si incarcerati in penitenciar, li s-a stabilit ca, in ziua de 15 decembrie 2006, la orele 8.20, au participat la conflictul care s-a declansat in incinta si in imediata apropiere a Tribunalului Braila, avand asupra lor sabii, cutite si bate. Violentele exercitate de persoanele implicate in altercatie au tulburat grav ordinea si linistea publica, sedintele de judecata fiind suspendate, impiedicand, astfel, in mare parte activitatea insitutiei”.

Advertisements

Posted on 13/06/2013, in Infractional and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: