Accidentele din zona trecerilor peste calea ferata tot mai multe. Politistii fac ample actiuni pentru prevenirea accidentelor


trecere cale ferata* Ca urmare a faptului ca in ultimul timp tot mai multre persoane isi pierd viata, fie cu voia lor, fie fara a acorda atentie la trecerile de cale ferata, politistii demareaza actiuni de prevenire a acestor incidente neplacute *

In zilele de 19 si 20 iunie, atat la nivel national, cat si la nivel local, politisti de la Serviciul Rutier si structurile de Transporturi Feroviare vor actiona in zonele de trecere la nivel cu calea ferata pentru prevenirea si reducerea accidentelor soldate cu victime omenesti.

Politistii vor intensifica activitatile de impunere a legii si vor derula controale privind respectarea normelor impuse la trecerile la nivel cu calea ferata. In locurile de desfasurare a acestor actiuni, se va utiliza aparatura de supraveghere video a traficului rutier si de masurare a vitezei.

In cele doua zile, politistii braileni vor actiona, in municipiu, la trecerile la nivel cu calea ferata Lacu-Dulce si FNC (la iesirea din municipiu, pe Calea Galati), in intervalele orare 5.30 – 7.30 si 16.00 – 18.00, iar in judet, in orasul Faurei si in comuna Baraganul, in intervalul orar 9.00 – 12.00.

Advertisements

Posted on 19/06/2013, in Infractional and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: