Dupa ce l-a omorat cu coasa, un tanar de 20 ani a ajuns la inchisoare


inchisoareIeri, la orele 14.45, politistii de la Postul de Politie Comunal Visani au fost sesizati despre faptul ca, in urma cu cateva minute, un tanat de 20 ani, din satul Visani, comuna Visani, l-a lovit cu o coasa in zona spatelui pe un minor localnic, de 14 ani, care, in urma loviturii primite, a decedat.

Imediat, la fata locului s-a deplasat o echipa operativa, formata din politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si specialisti criminalisti, coordonata de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Braila, care a stabilit ca agresiunea s-a produs pe fondul unui conflict mai vechi intre familiile celor doi.

Politistii au mai stabilit ca in conflict au mai fost implicati si alti 2 barbati, unul de 24 ani si altul de 33 ani, ambii din acelasi sat, care au lovit superficial victima cu obiecte contondente.

Cadavrul a fost transportat la morga in vederea efectuarii autopsiei si stabilirii cu exactitate a cauzei mortii. In baza ordonantei de retinere, pentru 24 de ore, emise de reprezentantul Parchetului de pe langa Tribunalul Braila, agresorul a fost introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva, urmand ca astazi sa fie prezentat instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva, pentru savarsirea infractiunii de omor calificat. Ceilalti doi sunt cercetati sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente.

Advertisements

Posted on 22/06/2013, in Infractional and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: