Masuri de ordine publica la Manastirea Buciumeni


jandarmi galatiLuni, 24 iunie, 70 de jandarmi vor asigura masurile de ordine publica cu ocazia desfasurarii manifestarii religioase prilejuita de sarbatorirea hramului Manastirii Buciumeni.

La aceasta sarbatoare se preconizeaza sa participe un numar mare de oameni, drept pentru care se vor lua anumite masuri organizatorice pentru desfasurarea in bune conditiuni a evenimentului religios. Astfel, autocarele cu copii care vor sosi luni vor stationa pentru foarte scump timp la baza aleei ce duce spre manastire si apoi vor fi parcate pe segmentul de drum judetean de la Troita spre tabara de la Buciumeni.

In incinta manastirii nu vor avea acces decat autoturismele apartinand personalului lacasului de cult. Masinile participantilor la aceasta manifestare religioasa vor fi parcate pe imasul de la intrarea in Padurea Buciumeni, pe partea dreapta.

jandarmi galati (1)Persoanele cu handicap vor fi preluate de la intrarea in padure si transportate la locul desfasurarii slujbei prin grija jandarmilor. Jandarmeria Galati recomanda cetatenilor participanti la evenimentul religios pastrarea ordinii si linistii publice in zona lacasului de cult, sa respecte indicatiile fortelor de ordine si a personalului manastirii. De asemenea, Jandarmeria Galati ii sfatuieste pe cetateni, in cazul in care sunt insotiti de copii, sa le acorde o atentie deosebita, deoarece acestia se pot rataci cu usurinta.

Advertisements

Posted on 22/06/2013, in Realitatea zilnica and tagged , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: