Prevenirea accidentelor de la trecerile la nivel cu calea


trecere cale ferataIn zilele de 19 si 20 iunie, la nivel national, politisti de la Serviciul Rutier si structurile de Transporturi Feroviare au actionat in zonele de trecere la nivel cu calea ferata pentru prevenirea si reducerea accidentelor rutiere soldate cu victime omenesti.

Politistii au actionat pentru asigurarea respectarii normelor impuse la trecerile la nivel cu calea ferata si au utilizat aparatura de supraveghere video a traficului rutier si de masurare a vitezei.

In cele doua zile, politistii braileni au actionat, in municipiu, la trecerile la nivel cu calea ferata Lacu- Dulce si FNC (la iesirea din municipiu, pe Calea Galati), in intervalele orare 5.30 – 7.30 si 16.00 – 18.00, iar in judet, in orasul Faurei si in comuna Baraganu, in intervalul orar 9.00 – 12.00.

Pe parcursul derularii activitatilor specifice, politistii au verificat in trafic 45 de autovehicule, au constatat 23 de sanctiuni contraventionale, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 7.725 de lei, si au retinut 7 permise de conducere, pentru incalcari ale normelor rutiere la trecerile la nivel cu calea ferata.

Advertisements

Posted on 22/06/2013, in Infractional and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: