„Cupa invingatorului”: Politistii braileni au imbinat cariera cu practicarea sportului acvatic


curs inot (2)Sambata, 29 iunie 2013, la Braila s-a desfasurat concursul de inot „Cupa invingatorului”, care a avut motto-ul lui Valeriu Butulescu: “Nu va multumiti sa plutiti. Incercati sa inotati. Darul de a pluti il au numai lucrurile usoare”. Evenimentul sportiv a fost initiat de antrenor Emanuela Vasile, angajat al Inspectoratului de Politie Judetean Braila. In sprijinul initiativei sportivei, care isi dedica timpul liber educarii copiilor pentru o viata sanatoasa, au venit Liceul cu Program Sportiv Braila, Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual din MAI – Biroul Teritorial Braila, Fundatia PITICOT Galati, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Braila si Clubul Sportiv Municipal Braila.

La concurs au participat politisti ai Inspectoratului de Politie Judetean Braila, copii ai acestora, precum si copii din comunitate inscrisi la diferite cluburi sportive de inot.

Prezentatorul manifestarii a fost profesor-antrenor Cristian Draghita, din cadrul Liceului cu Program Sportiv Braila, care, similar unui realizator experimentat de televiziune, a imbinat momentele solemne cu aforismele si cugetarile, cu impresii ale micilor participanti si cu emotiile parintilor veniti sa-si sustina copiii.

curs inot (5)Cu mic, cu mare, copiii au asteptat cu nerabdare fluierul de start. Cei dintai au evoluat copiii prescolari, care, cu colac sau centuri, au aratat celor prezenti cat de minunat este sa practici acest sport.

Politistii braileni, profesionisti sau amatori in acest sport, s-au numarat printre participantii la acest concurs, demonstrand, prin propriul exemplu, ca sportul este benefic indiferent de varsta. Dintre inotatorii profesionisti cu care Inspectoratul de Politie Judetean Braila se mandreste, reprezentand cu onoare institutia la Campionatul Mondial de inot al Politistilor, desfasurat in Kuweit, in anul 2012, ii amintim pe inspector de politie Laurentiu Prioteasa si subinspector de politie Angelo Belciugan. Alaturi de acestia, au fost urmatorii politisti: comisar-sef Adrian Neagu-Carmen, subinspector Andrei Chituleasa, inspector Marcel Cornea, agent principal Silviu Ionescu, agent principal adjunct Gigi Iconaru si comisar George Zullas, care au inteles sa imbine cariera cu practicarea acestui sport acvatic.

Toti iubitorii de sport, participanti ai concursului „Cupa invingatorului” au fost rasplatiti, prin grija initiatorului-antrenor Emanuela Vasile, cu diplome si medalii, toti avand prilejul sa se situeze pe locul intai al podiumului.

Advertisements

Posted on 04/07/2013, in Divertisment, Invatamant, Realitatea zilnica and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: