Trei barbati luati pe sus de politistii braileni pentru contrabanda de tigari


contrabanda tigariMarti dimineata, in jurul orelor 9.00, polisitti din cadrul Politiei Municipiului Braila au oprit in trafic, in zona complexului comercial Promenada Mall un autoturism inmatriculat in municipiul Galati.

Cu ocazia controlului efectuat in interiorul masinii, au fost descoperite 11 cutii din carton in care se aflau 10.630 pachete cu tigari fara timbru fiscal.

Politistii au ridicat in vederea confiscarii tigarile, pentru care nu existau documente de provenienta, iar masina cu care au fost transportate a fost indisponibilizata la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Braila, pentru continuarea cercetarilor.

Fata de cei trei barbati, cu varste cuprinse intre 27 si 32 ani, persoane cu dubla cetatenie, a fost emisa ordonanta de retinere si sunt audiati si cercetati de ofiteri de investigare a fraudelor, sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, fapta prevazuta si pedepsita de Legea nr. 86/2006 (modificata), privind Codul Vamal al Romaniei.

Ieri, cei trei au fost prezentati instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva. Politistii braileni continua activitatile de prevenire a transportului si comertului ilegal cu tigari.

Advertisements

Posted on 04/07/2013, in Infractional and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: