Ninja de Tecuci, ajuns pe mana organelor legii


Jandarmeria galati ninja tecuci (1)Jandarmeria galati ninja tecuci (3)Duminica, 7 iulie, la orele 11.15, in urma unui apel prin SNUAU 112, un echipaj de Jandarmerie din cadrul Detasamentului 4 Tecuci s-a deplasat in zona Pietei Centrale din municipiul Tecuci, unde o persoana a fost amenintata si ulterior, lovita cu un cutit in antebratul stang de catre un barbat.

Deplasandu-se la fata locului, patrula de jandarmi a fost intampinata de catre un barbat, in varsta de 67 ani, din comuna Corod, reclamant, care a povestit oamenilor legii despre cele intamplate. Partea vatamata a dat indicii despre agresor, iar jandarmii tecuceni au plecat in cautarea acesteia, interceptand imediat persoana in cauza, pe care au somat-o, imobilizat-o si dezarmat-o de armele albe aflate asupra sa.

Persoana agresata a declarat faptul ca, in timp ce se afla in statia Maxi-Taxi din fata restaurantului „Andra” de pe strada Cuza Voda din municipiul Tecuci, a avut o scurta disputa verbala cu un necunoscut. Acesta a plecat si dupa aproximativ 10 minute s-a intors, avand asupra sa un cutit precum si o arma confectionata artizanal constituita dintr-o coada de lemn in lungime de 131 cm care, la ambele capete avea prinse cu banda adeziva cate doua cutite, amenintand ca il omoara. In momentul in care persoana agresata a incercat sa fuga a fost lovita in zona antebratului stang cu un cutit.

Jandarmeria galati ninja tecuci (2)Echipajul de jandarmi a solicitat interventia ambulantei pentru acordarea de ingrijiri medicale persoanei ranite, nefiind necesara internarea acesteia, in schimb, datorita comportamentului violent al persoanei agresoare, s-a impus transportarea acesteia la Spitalul de Psihiatrie „Elena Doamna” din municipiul Galati pentru internare.

Jandarmii tecuceni i-au intocmit agresorului actele de constatare sub aspectul savarsirii unor fapte susceptibile de a fi infractiuni de „portul, fara drept, in locurile si imprejurarile in care s-ar putea primejdui viata sau integritatea corporala a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea si linistea publica, a cutitului, ….”, „amenintare” si „lovirea sau alte violente”.

Advertisements

Posted on 09/07/2013, in Infractional and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: