A plecat din spital si nu i se gaseste de urma


CRIVAT ZAHARIAIeri, la orele 13.00, un barbat din comuna Rosiori, a sesizat la Politie ca in ziua de 8 iulie, in jurul orelor 21.30, vecinul lui, Crivat Zaharia, in varsta de 56 ani, a fost transportat de la domiciliu la Spitalul Judetean de Urgente Braila de un echipaj de la Serviciul de Ambulanta si, a doua zi, cand a mers la spital a constatat ca acesta nu a fost internat, fiind lasat sa plece la domiciliu, unde insa nu a mai ajuns.

Politistii au efectuat cercetari si au stabilit ca acesta este cunoscut ca fiind consumator de bauturi alcoolice, anterior nu a mai plecat de la domiciliu fara a anunta, nu este casatorit si nu are copii, iar cei doi frati ai lui, domiciliati in satul Florica, comuna Rosiori, nu au cunostinta despre el.

De asemenea, nu are asupra sa cartea de identitate, sume de bani sau valori si nu poseda telefon mobil. Semnalmentele barbatului disparut sunt: inaltimea 165- 170 cm, par castaniu, tuns normal, ochi caprui, fara semne particulare. Imbracamintea si incaltamintea pe care le purta la data disparitiei sunt bluza neagra, cu anchior alb, pantalon din stofa bej, fara curea, si era incaltat cu pantofi sport maron deschis.

Cine poate da relatii despre locul in care se afla acesta este rugat sa apeleze, gratuit, numarul pentru urgente 112, ori sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

Advertisements

Posted on 13/07/2013, in Infractional and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: