Se fura ca-n codru. Sase barbati sunt cercetati pentru furt calificat


furturiIeri, 11 iulie, un tanar de 21 ani, din satul Lanurile, comuna Viziru, a reclamat la Postul de Politie Comunal Viziru ca in ziua de 8 iulie, in jurul orelor 17.00, un consatean, de 33 ani, i-a sustras din autoturismul aflat parcat pe o strada din localitate un telefon mobil in valoare de 200 de lei. Politistii au efectuat cercetari si in cauza au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, continuandu-se verificarile pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

La inceputul lunii trecute, mai exact pe 4 iunie, un baiat de 26 ani, domiciliat fara forme legale in municipiul Braila, a reclamat la Politie ca in noaptea de 3 spre 4 iunie, in jurul orelor 2.30, persoane necunoscute au sustras prin demontare bara protectie de la autoturismul sau, care se afla parcat pe strada G-ral David Praporgescu, din Braila. Politisti de la Serviciul de Investigatii Criminale au efectuat cercetari in teren si, in ziua de 11 iulie, i-au identificat pe principalii suspecti. Acestia sunt 3 barbati, cu varste cuprinse intre 19 si 24 ani, toti din Braila. Impotriva acestora s-a inceput urmarirea penala sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat si se continua cercetarile pentru stabilirea intregii activitati infractionale si recuperarea prejudiciului cauzat.

In urma cercetarilor efectuate de politisti de la Sectia 1 de Politie Rurala Braila si Postul de Politie Comunal Vadeni in cauze inregistrate in evidente cu autori necunoscuti au fost identificati doi barbati, unul de 22 ani, din comuna Vadeni si altul de 42 ani, din orasul Isaccea, judetul Tulcea, carora li s-a probat ca in noaptea de 31 mai spre 1 iunie, au sustras un bazin metalic si mai multe bunuri din curtea unui localnic din comuna Vadeni. Prejudiciul a fost recuperat integral si predat partii vatamate, iar cei doi sunt cercetati pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Advertisements

Posted on 13/07/2013, in Infractional and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: