Vali Parlog, de 16 ani, este cautata cu disperare de familie, dar si de Politie


Parlog ValiIeri, la orele 11.00, o femeie din comuna Mircea Voda, a sesizat la Postul de Politie Comunal Mircea Voda ca in urma cu o zi, la orele 7.30, fiica sa, Vali Parlog, in varsta de 16 ani, a plecat in mod voluntar de la domiciliu, spunand ca merge la un localnic, pentru a-l ajuta la treburile gospodaresti, dar nu s-a mai intors.

In urma verificarilor efectuate de politisti s-a stabilit ca minora are o relatie de prietenie cu un tanar, de 23 ani, domiciliat in comuna Mircea Voda, care lucra ca zilier la respectivul localnic, pe care fata a spus ca vrea sa-l ajute in gospodarie. In ziua de 14 iulie, iubitul fetei a imprumutat de la localnic suma de 400 de lei, apoi a plecat fara a mai ajunge la domiciliu, fiind casatorit si avand doi copii.

Semnalmentele minorei sunt: inaltime 165 cm, greutate 40 – 45 kg, constitutie atletica, par saten, vopsit roscat, tuns la nivelul umerilor, ochi caprui si fata ovala. La data plecarii de la domiciliu era imbracata cu pantalon scurt si bluza rosie cu maneca scurta.

Cine poate da relatii despre locul unde se afla minora data disparuta de la domiciliu este rugat sa anunte la Politie, apeland gratuit numarul pentru urgente 112, ori sa se adreseze celei mai apropiate unitati de Politie.

Advertisements

Posted on 16/07/2013, in Infractional, Realitatea zilnica and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: