Gata pentru misiune in slujba cetateanului


jandarmi* Un numar de 4 jandarmi, in urma absolvirii Scolii Militare, au fost repartizati si numiti in prima functie la IJJ Galati *

Patru absolventi ai Scolii Militare de Subofiteri Jandarmi Falticeni au fost avansati la gradul de sergent major, repartizati si numiti in prima functie la Inspectoratului de Jandarmi Judetean Galati. Astfel, cei mai tineri dintre jandarmii galateni au ajuns la momentul mult visat in care vor purta cu mandrie, cinste si onoare uniforma militara, ducand mai departe traditiile de arme ale Jandarmeriei Romane.

Este momentul in care noii nostri colegi vor avea posibilitatea sa puna in practica toate cunostintele acumulate si sa-si demonstreze abilitatile si calitatile pentru care s-au pregatit. Ca orice proaspat absolvent, cei patru colegi ai nostri vor urma un program de integrare profesionala sub indrumarea tutorilor profesionali, program ce va cuprinde o prezentare a atributiilor prevazute in fisa postului, a procedurilor specifice, a eticii si deontologiei profesionale, a regulilor pe linie de informatii clasificate, cat si alte activitati necesare integrarii mai usoare in randurile cadrelor noastre”, a declarat plt. Catalin Mircea Badin, purtatorul de cuvant al IJJ Galati.

Advertisements

Posted on 19/07/2013, in Realitatea zilnica and tagged , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: