Prins cu rezervorul GPL la subrat


jandarmerie galatiMiercuri, 17 iulie, la orele 00.30, un echipaj din cadrul Jandarmerie Galati, aflat in misiune de patrulare pe raza Sectiei 4 Politie Galati, a observat in zona str. Pictor Isser o persoana care transport in spate un rezervor auto tip GPL. Intrucat in zona se afla centre de colectare a materialelor feroase, jandarmii au oprit persoana in cauza iar in urma legitimarii au stabilit ca este vorba de un tanar de 23 ani, din comuna Ghidigeni, judutul Galati.

Fiind intrebat daca rezervorul GPL aflat asupra sa ii apartine, persoana in cauza a declarat jandarmilor ca l-a sustras dintr-un autoturism aflat pe str. Combinatului cu intentia de a-l valorifica la un centru de colectare a materialelor feroase situat in apropiere, cu banii obtinuti urmand a-si cumpara tigari. In urma cercetarilor efectuate de jandarmi, a rezultat faptul ca tanarul galatean, in timp ce se deplasa dinspre Liceul nr. 9 spre zona „General” a observat in interiorul unui autoturism fara numere de inmatriculare, un rezervor GPL, sustragandu-l prin fortarea usii. Ulterior, acesta a ales sa se deplaseze printr-un traseu slab iluminat pentru a evita contactul cu oamenii legii.

Cu ocazia cercetarilor efectuate de catre jandarmii galateni a fost identificata si partea vatamata careia i s-a restituit bunul, iar baiatului i s-au intocmit actele de constatare sub aspectul savarsirii unei infractiuni susceptibile de a fi „furt calificat”, dosarul fiind predat politistilor Sectiei 4 Politie pentru continuarea cercetarilor si probarea intregii activitati infractionale.

Advertisements

Posted on 19/07/2013, in Infractional and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: