Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa: „Armata executa doar misiuni legale si nu vreau sa fie implicata in dispute politice”


ministrul dusaMircea Dusa, ministrul Apararii Nationale, a declarat, astazi, cu ocazia Zilei Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, ca Armata Romana executa doar misiuni legale, el precizand totodata ca nu doreste ca Armata sa fie implicata in dispute politice.

Intrebat fiind daca Armata a fost implicata in aducerea in tara a lui Omar Hayssam, ministrul Apararii a raspuns: „Armata executa misiuni legale. Sigur ca operatiuni de genul acesta, care il privesc pe Omar Hayssam, au un anumit grad de confidentialitate si Armata, legat de ce declara presedintele Basescu, nu executa decat misiuni legale si nu vreau ca Armata sa fie implicata in dispute politice”. Acesta a mai adaugat, in legatura cu penultima misiune pentru un avion militar de tip Spartan, ca: „Cei care sunt abilitati de lege au acces la aceste documente si la timpul respectiv vor face precizari”.

De mentionat ca ministrul Dusa a facut aceasta declaratie dupa ce a zburat impreuna cu premierul Victor Ponta cu un avion de tip Spartan, care a decolat de pe Baza Aeriana din Otopeni.

Mai multe puteti afla accesand www.hotnews.ro.

Advertisements

Posted on 20/07/2013, in Politica, Realitatea zilnica and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: