Politistii braileni au facut o retinere importanta: Un talhar, urmarit la nivel international


Ieri, in urma desfasurarii unei actiuni de depistare a persoanelor urmarite in temei legal, politisti de la Biroul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale au identificat si retinut pe un barbat de 39 ani, zis Relu Profesoru, din Braila, urmarit la nivel international.

Pe numele acestuia, autoritatile judiciare din Spania au emis Mandat European de Arestare, pentru savârsirea infractiunii de talharie.

In fapt, s-a retinut ca acesta, in anul 2004, facând parte dintr-un grup de 5 – 6 persoane, a patruns fara drept in locuinta unei familii din localitatea Roses (Gerona), din Spania, agresandu-i si deposedandu-i de bunuri si valori.

Urmaritul a fost condus la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati, care a dispus masura retinerii, pe o durata de 24 ore, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva, din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Galati.

Astazi barbatul este prezentat instantei de judecata competenta pentru emiterea mandatului de arestare preventiva provizoriu, in vederea predarii catre autoritatile spaniole.

Advertisements

Posted on 24/07/2013, in Infractional and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: