Ochii Garzii de Mediu sunt acoperiti precum cei ai Justitiei


12Cand se spune ca romanul este inventiv, toti ar trebui sa dam crezare acestor vorbe. Nu mica iti este mirarea in momentul in care vezi “capodopera” prin care cetateanul isi pune in aplicare abilitatile de „mare inventator”.

Un astfel de caz in intalnim in cartierul brailean Hipodrom, mai exact la capatul liniei 2 activitate desfasurata de operatorul local de transport public „Braicar”. Iata cum se face ca respectivul om, care doi bani nu da pe mediul inconjurator, s-a gandit ca pe unul dintre copacii care cresc in voie langa locul de parcare sa prinda, in ditamai chiroanele, un anunt la adresa posesorilor de autoturism. Omul a scris pe o placuta „PARCARE AUTORIZATA”, fiind trecut si numarul de inmatriculare al autovehiculului. In felul acesta, celor care nu au loc de parcare sa nu cumva sa le treaca prin cap sa-si protapeasca masina in respectivul loc.

Acum stam si ne intrebam: ce fac comisarii de la Garda de Mediu? Pe unde le zboara ochii? Sau cumva ii au legati, precum sunt cei ai Justitiei?!

Advertisements

Posted on 25/07/2013, in Administratie, Realitatea zilnica and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: