Paznicii, luati la bani marunti de politistii braileni


politia romanaIn noaptea de 24 spre 25 iulie, politisti de la Compartimentul Sisteme de Securitate, din cadrul Biroului de Ordine Publica, au desfasurat o actiune de control la societatile comerciale asigurate cu paza proprie sau agenti de paza, din cadrul societatilor specializate de paza, situate pe raza Municipiului Braila.

Politistii au efectuat 29 de controale tematice, urmarind, in special, modul de executare al serviciului de catre personalul de paza si daca acestia cunosc consemnul general si particular al posturilor.

Pe parcursul derularii activitatilor specifice, politistii au constatat 11 contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 600 de lei, conform prevederilor Legii nr. 333/2003, paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor.

In urma controalelor efectuate, trei paznici au fost depistati sub influenta bauturilor alcoolice, doi nu executau serviciul de paza, conform consemnului postului si alti doi au fost gasiti dormind in timpul serviciului. Deficientele constatate vor fi aduse la cunostinta conducerii unitatilor beneficiare, precum si conducerii unitatilor specializate de paza, prestatoare de servicii de paza, urmand ca la urmatoarele abateri sa se procedeze la retragerea atestatelor personalului de paza in cauza”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant la IPJ Braila.

Advertisements

Posted on 25/07/2013, in Infractional and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: