COD GALBEN de furtuni in jumatatea de est a tarii, inclusiv in Braila


furtuna2* Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de fenomene mteo periculoase valabila de marti, orele 15.00, pana miercuri, orele 15.00 *

Capitala si 17 judete din jumatatea de est a tarii se afla in intervalul marti, ora 15.00 – miercuri, ora 15.00, sub Cod Galben de furtuna, potrivit unei atentionari emise de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Judetele vizate de atentionare sunt Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Prahova, Buzau, Braila, Tulcea, Constanta, Ilfov, Ialomita, Giurgiu si Calarasi.

Din a doua parte a zilei de astazi, 30 iulie si pana in dupa-amiaza zilei de maine, 31 iulie, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferica accentuata in Moldova, Dobrogea si in jumatatea estica a Munteniei.

furtunaIn aceste regiuni se vor semnala averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului ce trecator vor lua aspect de vijelie si caderi de grindina.

Cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp. Astfel de fenomene se vor semnala si in restul teritoriului, dar pe arii mai restranse. In partea de sud-est a teritoriului, in dupa-amiaza zilei de marti, disconfortul termic se mentine deosebit de accentuat.

Advertisements

Posted on 30/07/2013, in Eveniment, Realitatea zilnica and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: