In vara asta ITM-ul vine sa va verifice toate documentele!


itmCine nu stie, orice procedura de legislatia muncii sau de salarizare prevede intocmirea a tone de documente. Ce-nseamna asta? O gramada de timp afectat intocmirii corecte si in timp util a tuturor documentelor necesare. O mare cantitate de energie pentru: a gasi cel mai recent formular ce trebuie completat; a afla care sunt recomandarile legii privind completarea acestora; a intocmi documentul/ele cerut/cerute. Atentie sporita pentru a nu omite niciunul din documentele cerute.

Destula bataie de cap si destule ocazii sa gresiti, omiteti, uitati. Cu alte cuvinte: multe, multe sanse de a primi amenzi din partea Inspectoratului Teritorial de Munca sau chiar Agentia Nationala de Administrare Fiscala.

Pentru ca legea se bazeaza pe sisteme si proceduri bine puse la punct, standardizate si concretizate in diverse formulare ce trebuie completate si indosariate, trebuie sa stiti ce si cum aveti de completat, indosariat/transmis documentele reclamate de Codul Muncii si Codul Fiscal. Vreti ajutor? Intrati pe www.formulare.legislatiamuncii.ro

Advertisements

Posted on 30/07/2013, in Economie, Realitatea zilnica and tagged , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: