Din categoria „Sa citesti si sa nu crezi”. Pentru cunoscatori este indicat sa dai crezare


capricorn 1Zilele acestea am primit tot felul de mail-uri posibile si imposibile. Din pura curiozitate am dat pe unul din ele. Mare mi-a fost mirarea sa citesc ce era scris intr-un mail primit de la www.horoscop.kudika.ro.

Fiind vorba de informatii legate de fiecare semn zodiacal, nu am rezistat si am cautat la Capricorn.

In unul din materialele postate pe acest site se scotea in evidenta Citatul sfant, o invatatura din Sfanta Biblie, care imi lumineaza destinul. Iata ce era scris: „Capricornii duc o lupta permanenta de-a lungul vietii. Sunt impartiti intre valorile materiale, pentru ca au firi extrem de practice si realiste si viata spirituala, ale carei valori sunt extrem de importante pentru ei. Credinta lor nu are o forma fixa, finala. Ea se va schimba si se va imbunatati permanent, cautand mereu mijloace noi pentru a ajunge mai aproape de mantuirea sufletului. Uneori simt ca nu se pot incadra intr-o religie anume si cuvintele oamenilor nu sunt suficiente pentru a exprima adevarata credinta. De aceea, ei isi manifesta tacut credinciosia si piosenia, fara a indrazni sa-i dea vreun nume lui Dumnezeu”. Iata ce spune Invatatura biblica: „Pune-ma ca o pecete pe inima ta, ca o pecete pe bratul tau; caci dragostea este tare ca moartea, si gelozia este neinduplecata ca Locuinta mortilor; jarul ei este jar de foc, o flacara a Domnului. Apele cele mari nu pot sa stinga dragostea, si raurile n-ar putea s-o inece; de ar da omul toate averile din casa lui pentru dragoste, tot n-ar avea decat dispret”.

In alt material se prezenta, tot in functie de zodie, care femeie este amanta perfecta. Din nou n-am putut sa ma abtin si am citit la zodia mea. Ceea ce am vazut cu ochii m-a lasat muta.

CAPRICORNCapricorn – Amanta intelectuala: „Femeie nascuta sub semnul Caprei. Ce poate fi mai explicit de atat? Pana sa se dezbrace in fata cuiva, nativa in Capricorn isi va supune partenerul la nenumarate teste. Mare atentie, pentru ca poate incepe cu cele de cultura generala. Pentru ea, un intelect bogat este echivalentul unei imaginatii bogate iar o imaginatie bogata garanteaza o viata sexuala plina de satisfactii. Desi se spune ca este una dintre cele mai rigide si conservatoare zodii, o femeie Capricorn va surprinde in pat cu dezinvoltura si energia sa. Se simte foarte bine in pielea ei si nu ii e teama sa faca sex pe lumina. In fata oglinzii. Cu geamul deschis. Draperiile trase. Da, in fiecare femeie Capricorn se ascunde o amanta perversa si insatiabila”.

In cel de al treilea articol se vorbea despre Infidelitate. Printre cele 5 zodii care sunt predispuse sa insele se afla si Capricornul, insa pe ultimul loc. Deci, persoanele al caror partener se afla sub semnul zodiacal Capricorn nu trebuie sa-si faca probleme. Noi, Capricornii, inselam, dar numai atunci cand partenerul a facut-o. Insa sunt si exceptii. Desi suntem inselati, din respect pentru cel sau cea pe care il/o iubim nu facem asa ceva. Dar cei care ne inseala nu trebuie sa se culce pe o ureche, considerand ca ii vom ierta la nesfarsit infidelitatile. Poate ca le iertam, dar de uitat niciodata. Si asta va fi punctul nostru forte de a ataca in momentul in care simtim ca ne aflam in pericol. Si uite ce scria in articol: „Desi pare ca nativii acestei zodii sunt familisti convinsi, Capricornii au si ei obiceiul sa calce stramb in relatii. Cel mai adesea sunt motivati de ambitia lor insa uneori, nesiguranta si neincrederea sunt cele care ii imping pe aceasta cale. Este extrem de complicat sa castigi increderea Capricornilor, este zodia ideala pentru spionaj. Atunci cand sunt infideli, ei nu o fac neaparat din cauza unor porniri erotice. Insala preventiv, in caz ca partenerul le va fi infidel pe parcursul relatiei. Au insa scrupule si sunt cei mai <etici> infideli ai zodiacului. Nu se lauda cu aventurile si fac tot posibilul sa nu raneasca sentimentele nimanui. Insa in caz de nevoie, vor folosi infidelitatea ca arma impotriva partener”.

Desi nu prea dau crezare la tot, ceea ce s-a spus mai sus, in cele trei exemple, trebuie sa recunosc ca asa este. In cazul in care sunteti curiosi, nu ezitati si intrati pe www.horoscop.kudika.ro.

 

Advertisements

Posted on 01/08/2013, in Divertisment and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: