Braila se poate mandri: Andreea Chiru, desemnata Miss World Romania 2013


Andreea Chiru* Andreea Chiru, in varsta de 20 de ani, din Braila, a fost desemnata Miss World Romania 2013 si va concura in competitia internationala de frumusete Miss World 2013, care se va desfasura in Indonezia, in perioada 2 – 30 septembrie *

In urma competitiei nationale de frumusete Miss World Romania 2013, organizata joi de agentia ExclusivEvent, a fost aleasa Andreea Chiru ca reprezentanta a Romaniei in cadrul competitiei internationale de frumusete Miss World 2013.

Andreea Chiru are 20 de ani, 1,77 metri inaltime, dimensiunile ei fiind 90-65-96. Andreea este studenta in anul II la Academia de Studii Economice din Bucuresti, la Facultatea de Management.

Proaspata detinatoare a titlului Miss World Romania 2013 a fost incoronata pe scena de Nicoleta Luciu, membra a juriului competitiei nationale si reprezentanta a Romaniei in cadrul competitiei internationale Miss World din anul 1999. Andreea Chiru va reprezenta Romania, intre 2 si 30 septembrie, in Indonezia, acolo unde va concura alaturi de peste 100 de candidate din tot atatea tari din intreaga lume. In total, la competita Miss World Romania 2013 au participat 14 concurente din mai multe orase ale tarii.

Andreea Chiru1Primul loc in clasament (1st Runner Up) a fost ocupat de Monica Rusu din Cluj-Napoca, iar pe locul al doilea (2nd Runner Up) s-a clasat Madalina Buftea din Alba-Iulia.

Premiul de popularitate a fost primit de Ioana Braniste din Bacau (candidata cu cele mai multe like-uri pe pagina de Facebook oficiala Miss World Romania), in timp ce premiul Ambasad’Or a mers la Ioana Mihalache din Constanta, iar premiul Premier Palace Hotel and Spa a ajuns la Cosmina Serb din Mihailesti.

Andreea Chiru va fi timp de un an imaginea Miss World Romania, avand sarcina de a se implica activ impreuna cu organizatia Miss World Romania in cat mai multe campanii si actiuni de caritate, de sustinere a copiilor cu diverse probleme din intreaga lume.

Toate cele 14 concurente au fost foarte frumoase si s-au descurcat foarte bine atat pe perioada cantonamentului, cat si in cadrul marii finale, motiv pentru care deliberarea juriu a fost extrem de dificila. Sunt insa convins ca Andreea Chiru, castigatoarea Miss World 2013 Romania, este cea mai buna alegere a juriului, Andreea fiind un adevarat model de seriozitate, profesionalism si perseverenta pentru toate tinerele din aceasta tara care isi doresc sa reprezinte cu onoare Romania in cadrul uneia dintre competitiile noastre internationale de frumusete sau isi doresc o cariera in modelling. Sper ca reusita ei sa ambitioneze cat mai multe fete din Romania care sa-i urmeze exemplul, indiferent de orasul lor natal, inscriindu-se pentru editia din 2014 a competitiei Miss World Romania, pe pagina http://www.facebook.com/miss.world.romania.fan.page”, a declarat Ernest Hadrian Böhm, presedintele Miss World Romania.

Andreea Chiru2Cea mai recenta reprezentanta a Romaniei in competitia Miss World a fost Alexandra Stanescu, Miss World 2011 Romania, in prezent aceasta fiind prezentatoare de televiziune.

Miss World se numara printre cele patru competitii de frumusete internationale majore din punct de vedere al importantei evenimentului, „The Big Four Major Pageants”, alaturi de Miss Earth, Miss International si Miss Universe. Creata in Marea Britanie, competitia Miss World a fost organizata pentru prima data in anul 1951, fiind prima competitie internationala de frumusete majora organizata la nivel mondial. Miss World este si cea mai longeviva competitie internationala de frumusete.

Advertisements

Posted on 02/08/2013, in Divertisment, Eveniment and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: