Hotilor li s-a pus gand rau


furturi1In urma cercetarilor efectuate de agentii de la Postul Comunal de Politie Bordei Verde, in cauze inregistrate in evidente cu autori necunoscuti, a fost identificata o femeie din Buzau, in varsta de 45 ani, care, in perioada 5 – 17iulie 2013, a sustras din locuinta fostului sot, din comuna Bordei Verde, prin fortarea usii de acces, mai multe bunuri electronice si electrocasnice, in valoare totala de 6.000 de lei. Politistii au stabilit ca cei doi soti sunt despartiti in fapt, din luna septembrie 2012, iar femeia a dus bunurile in municipiul Buzau, unde locuieste in prezent. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru furt.

In penultima zi a lunii trecute, un localnic din comuna Dudesti a reclamat la Politie ca, intre orele 9.30 – 12.30, persoane necunoscute a patruns in locuinta sa, pe usa inchisa, dar neasigurata, si i-au sustras din interior suma de 600 de lei si un lantisor din aur, de aproximativ 3 grame. Politistii de la Postul de Politie Comunal Dudesti si Sectia 3 de Politie Rurala Faurei au efectuat cercetari si investigatii in teren si au identificat pe principalul suspect al faptei, un minor din aceiasi comuna, in varsta de 13 ani, de la care au recuperat lantisorul si suma de 40 de lei. Acestuia i-au intocmit dosar penal pentru furt.  

La 40 de minute trecute de orele 12.00, un barbat din comuna Mircea-Voda a reclamat la Postul de Politie Comunal Mircea Voda ca, in perioada 2011 – 30 iulie 2013, fiind plecat in Italia, doi localnici, de 57 ani si 30 ani, i-au sustras din locuinta aflata in constructie mai multe bunuri (o drujba, un compresor, mai multe bormasini, un flex, un ciocan cu percutie si mai multe truse cu chei si surubelnite), in valoare totala de 6.750 de lei. Politistii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat si pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

furt locuinteTot ieri, la orele pranzului, o braileanca a sesizat la Politie, apeland numarul 112, despre faptul ca, in urma cu o zi, in jurul orelor 21.00, doi barbati din comuna Unirea, satul Valea Canepii, au spart usa de la magazia locuintei sale (nelocuita), din satul Valea Canepii, si au sustras mai multe bunuri metalice, estimate la valoarea de 120 de lei. Politistii au efectuat cercetari si au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii ninfractiunii de furt calificat.

Un tanar de 21 ani, din comuna Movila Miresii, a sesizat la Postul de Politie Comunal din localitate ca pe 29 iulie, intre orele 7.00 si 19.00, un localnic, de 16 ani, a patruns in locuinta sa, pe usa de acces, care era inchisa, dar neasigurata, si i-a sustras un telefon mobil cu incarcator, in valoare de 50 de lei. In urma activitatilor desfasurate de politisti s-a stabilit ca telefonul sustras a fost vandut unui barbat din aceeasi localitate, care a declarat ca l-a cumparat in data de 30 iulie, de la minor, contra sumei de 20 de lei, nestiind ca provenea din furt. Prejudiciul a fost recuperat si predat persoanei pagubite, iar in cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Aseara, la orele 21.00, un agent de paza la un hipermarket din Braila a sesizat la Politie faptul ca a depistat un barbat care incerca sa iasa din magazin, fara sa achite contravaloarea produselor pe care le avea asupra lui, in valoare de 91 de lei. Politistii l-au identificat pe brailean, prejudiciul fiind recuperat si predat societatii pagubite, iar invinuitului i-au intocmit dosar penal pentru furt calificat.

Advertisements

Posted on 02/08/2013, in Infractional and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: