Actiune caritabila, in Parcul Monument


miscare in Parcul MonumentCeva miscare nu strica! Se stie ca daca facem miscare ne prelungim viata. Si cum nu se poate mai bine, iata ca in week-end-ul ce va urma, in Parcul Monument are loc o actiune demna de participarea cator mai multi braileni. Evenimentul constituie o initiativa a unui fost atlet de performanta, multiplu campion national si maistru al sportului, Leonard Gherghiceanu. Sportivul, alaturi de alti sportivi de la 24 Fitness, doresc sa aduca zambetul pe buze unor suflete care se afla intr-o casa de copii, initiatorii fiind sprijiniti de conducerea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila.

Astfel, sambata, 10 august, cu incepere de la orele 8.45, in Parcul Monument, la Stadionul de Fotbal, Leonard Gherghiceanu impreuna cu 24 Fitness, organizeaza un eveniment caritabil constand intr-o ora de SPORT GRATUITA, pentru toata lumea care iubeste MISCAREA.

Taxa de participare il reprezinta un kg de fructe, care vor fi donate unei casei de copii, cu sprijinul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului. Cei care vor sa participe, ii asteptam pentru a face miscare impreuna. Asta pentru ca miscarea face bine”, a spus Leonard Gherghiceanu.

Pentru mai multe detalii, puteti suna la numarul de telefon 0757.131.376 sau accesand www.24fitness.ro si www.facebook.com/24Fitness.ro.

Advertisements

Posted on 06/08/2013, in Divertisment, Eveniment, Realitatea zilnica and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: