Posta va livra permisele de conducere in urmatorii patru ani


posta_romanaPosta Romana va furniza Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat, in urmatorii patru ani, servicii de curierat pentru livrarea permiselor de conducere si a certificatelor de inmatriculare a vehiculelor la domiciliul solicitantilor.

Contractul este de 32,1 milioane lei, valoare care include TVA. Contractul a fost atribuit prin licitatie in prima parte a lunii iunie, iar Posta Romana a fost singurul ofertant in cadrul procedurii de atibuire, conform datelor publicate de www.e-licitatie.ro. Conform caietului de sarcini, operatorul postal national va livra minim cinci milioane de plicuri pe perioada contractului.

Reamintim ca Posta a mai castigat un contract pentru transportul permiselor si certificatelor in 2009, pentru 50 de milioane de lei.

Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat a fost infiintata in 2005 si are ca obiect de activitate, printre altele, si prestarea unor servicii, direct sau in calitate de intermediar, la cererea si in contul beneficiarilor straini, privind inmatricularea si radierea din circulatie a autovehiculelor, precum si instruirea in vederea sustinerii examenelor de conducator auto.

Posta este cel mai mare operator local de profil si are o retea teritoriala de 5.600 de unitati postale si 32.000 de angajati. Actionarii companiei sunt Ministerul pentru Societatea Informationala – 75% si Fondul Proprietatea – 25%.

Mai multe detalii pe www.mediafax.ro.

 

Advertisements

Posted on 06/08/2013, in Eveniment, Realitatea zilnica and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: