Omul este fara suflet, dar animalele ne dau o adevarata lectie


caini-in-strada

* Doi tineri, aflati intr-o masina, care circula pe strazile din oras, s-au gandit ca este timpul sa ia atitudine * Au trecut la vanatoare de… caini * La un moment dat, unul dintre tineri il sfatuieste pe sofer cum ar trebui sa manuiasca masina, in asa fel incat sa omoare cainii de pe strada * Zis si facut, iar soferul, fara pic de mila si frica de Dumnezeu, actioneaza, lovind un caine, pe care bineinteles l-a omorat * In clipa in care conducator auto da masina inapoi, un alt maidanez afalt in apropiere, fara sa-i pese ca teribilistii vor atenta si la viata lui, se duce glont catre cainele ce zace pe carosabil * Aceasta poate fi o lectie de viata ce ne-o dau animalele *

Pe toate posturile de stiri de astazi au circulat adevarate imagini socante, filmate de niste tineri teribilisti, pe care ii pot cataloga a fi „criminali”. Nu pentru ca ar fi atentat la viata unui om, ci la cea a unui animal, care de multe ori nu are nicio vina.

Ce se intampla in clip-ul postat de tinerii fara mila, pe site-ul youtube.com sunt de-a dreptul naucitoare. Cuvintele sunt de prisos. In cazul in care doriti sa il vizionati, va sfatuiesc ca trebuie sa stati bine cu inima. Asta pentru ca imaginile va pot afecta serios din punct de vedere emotional.

Pentru a viziona clip-ul, intrati aici: http://www.youtube.com/watch?v=Q1GV01Ss66I

Iata ce a declarat agentul principal de politie Camelia Bucur, purtator de cuvant la IPJ Braila: „Avand in vedere articolul de ziar aparut astazi, 8 august 2013, pe site-ul infobraila.ro, sub titlul <VIDEO SOCANT: Caini omorati cu masina. Vanatoare de caini pe strazile Brailei>, Inspectoratul de Politie Judetean Braila s-a sesizat din oficiu si a demarat verificarile. Imaginile postate pe acest site vor fi analizate si, daca se va stabili ca sunt intrunite elementele constitutive ale vreunei infractiuni prevazute de Legea nr. 205/2004 modificata de Legea nr. 9/2008, privind protectia animalelor, se vor dispune masuri legale in consecinta”.

Advertisements

Posted on 08/08/2013, in Eveniment, Realitatea zilnica and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: