Doua asistente sociale au fost batute pentru prune


jandarmeria galatiMarti, 6 august orele 9.00, prin apelul unic de urgenta 112 s-a reclamat faptul ca pe strada Plutonier Bogdan din Municipiul Tecuci se afla in desfasurare un conflict.

Un echipaj al Jandarmeriei Tecuci a fost directionat catre zona respectiva pentru a aplana conflictul si a lua masurile legale. Ajunsi la fata locului, jandarmii tecuceni au gasit doua femei care din declaratiile martorilor au fost lovite de un barbat, in varsta de 61 ani, din municipiul Tecuci, cu o bata si o secure.

Cele doua femei erau asistate sociale si, in prezenta un lucrator al Primariei Tecuci, desfasurau activitati edilitar gospodaresti pe strada Plutonier Bogdan. La un moment dat, cele doua femei, in varsta de 30 si 40 de ani, s-au apropiat de gardul unei case si au luat cateva prune din copac. Proprietarul a observat acest lucru si a inceput sa le injure, sa le ameninte ca le omoara si a inceput sa le loveasca cu bata peste corp. De asemenea, a aruncat cu securea spre femeia de 30 de ani pe care nu a nimerit-o, dar a continuat sa o loveasca cu bata si pe aceasta.

Nu a fost necesara interventia ambulantei la fata locului pentru ingrijiri medicale, cele doua femei refuzand acest lucru, jandarmii tecuceni recomandandu-le sa mearga la spital pentru a-si scoate certificate medico-legale pentru vatamarile corporale produse de agresor.

Jandarmii tecuceni i-au intocmit agresorului actele de constatare sub aspectul savarsirii unor infractiuni susceptibile de a fi amenintare si lovire sau alte violente, documentele fiind inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Tecuci. De asemenea, pentru refuzul de a-si declina identitatea si pentru injuriile adresate, jandarmii tecuceni l-au amendat pe agresor cu 300 de lei.

Advertisements

Posted on 09/08/2013, in Infractional and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: