Singur s-a predat organelor legii


jandarmiMiercuri, 7 august, orele 00.40, un barbat a anuntat prin apelul unic de urgenta 112 ca a spart doua geamuri termopan la o cladire si asteapta la fata locului oamenii legii pentru a lua masurile legale.

Un echipaj al Jandarmeriei Galati, aflat in misiune pe raza Sectiei 1 Politie, a fost directionat catre zona indicata de persoana denuntatoare si anume Piata Moruzi din municipiul Galati.

La fata locului, jandarmii galateni l-au gasit pe galateanul in varsta de 36 de ani, cu antecedente penale, care le-a povestit oamenilor legii ca pe fondul consumului de alcool, dar si a neintelegerilor avute cu prietena, a luat doua caramizi de pe strada si a spart doua geamuri termopan la o hala a pietei. Apoi tanarul a sunat la 112 denuntand incidentul produs, ca isi recunoaste fapta si ca v-a suporta consecintele legii.

Jandarmii galateni au identificat si partea vatamata care a declarat ca va depune plangere, se va constitui parte civila pentru recuperarea pagubelor produse, iar tanarului jandarmii i-au intocmit actele de constatare sub aspectul savarsirii unei infractiuni susceptibile de a fi distrugere, documentele fiind inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Galati.

Advertisements

Posted on 09/08/2013, in Infractional and tagged , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: