Ora de Sport, un eveniment magnific in Parcul Monument


3Astazi, cu incepere de la orele 8.45, in Parcul Monument, a avut loc o actiune demna de participarea cator mai multi braileni. Evenimentul a avut ca initiator un fost atlet de performanta, multiplu campion national si maistru al sportului, si anume Leonard Gherghiceanu. Sportivul, alaturi de alti colegi de ai sai de la 24 Fitness, au dorit sa aduca zambetul pe buze unor suflete care se afla intr-o casa de copii, ei fiind sprijiniti de conducerea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila.

Desi a fost un numar restrans de braileni, cei care au dorit sa fie prezenti au ajuns la Stadionul de Fotbal, unde Leonard Gherghiceanu impreuna cu 24 Fitness, au organizat acest eveniment cu caracter caritabil, manifestarea constand intr-o ora de SPORT GRATUITA, pentru toata lumea care iubeste MISCAREA.

2Taxa de participare a reprezentat-o acordarea unui kg de fructe, care au fost donate unei casei de copii, cu sprijinul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.

1„Din punctul meu de vedere, ca organizator, a fost un succes. <Ora de Sport> a fost foarte frumoasa, exercitiile la fel. Unul dintre ele a fost mersul piticului, moment in care toti participantii si-au adus aminte de coplilarie, de acele clipe in care faceau acest lucru. Cu toate ca nu a venit mai multa lume, totusi au fost 8 participanti, dar buni si dornici de miscare. Trebuie sa recunoastem ca, in orasul nostru, lumea se mobilizeaza un pic mai greu la astfel de evenimente. Dar la sfarsit cand am ajuns la una din casele de copii si le-am daruit fructele aproximativ 20 kg, au fost foarte incantati, iar acest lucru m-a emotionat si m-a facut mai puternic. Am uitat ca nu a fost mai multa lume, iar la urmatorul eveniment cu siguranta voi reusi sa strang mai multa lume”, a declarat Leonard Gherghiceanu.

Puterea sta in fiecare dintre noi, nu conteaza numarul in care multimea se strange, ci vointa ei nelimitata! Keep going!”, a spus Elena Gabriela Ilie, una dintre participante.

Advertisements

Posted on 10/08/2013, in Eveniment, Sport and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: