Politistii de la Transporturi actioneaza pentru siguranta calatoriilor cu trenul


politia-tf* Pana maine, 18 august politisti de la Transporturi vor patrula zilnic, in trenurile de calatori, statii si triaje de cale ferata, pentru o calatorie in siguranta *

Structurile de Politie Transporturi vor asigura patrularea, in medie, a 4 trenuri de calatori, a 3 statii si triaje de cale ferata, pentru combaterea talhariilor, furturilor de sau din bagaje si din buzunare, precum si a Portului Braila.

In aceasta perioada, a Sarbatoririi Adormirii Maicii Domnului, pentru a preveni comiterea faptelor antisociale si a mentine un climat de siguranta civica, politistii din cadrul Posturilor de Politie Transporturi Feroviare Braila si Faurei vor actiona in complexul statiilor de cale ferate din zona de competenta.

Intrucat la data de 15 august se sarbatoreste si Ziua Marinei Romane si Zilele Municipiului Braila, politistii din cadrul Postului de Politie Transporturi Navale Braila vor fi prezenti pe Faleza Dunarii si in zona Portului Braila, in pentru a asigura buna desfasurare a manifestarilor si pentru siguranta cetatenilor. Inspectoratul de Politie Judetean Braila, prin intermediul Biroului Judetean de Politie Transporturi Braila, recomanda calatorilor sa fie atenti atunci cand urca pe scara vagonului, pentru a nu deveni o victima a celor care fura din buzunare. Supravegheati-va bunurile si valorile pe care le aveti la dumneavoastra atunci cand va aflati la ghiseele caselor de bilete si in locuri aglomerate. Nu incredintati bunurile personale si bagajele unor persoane necunoscute. Dormind in tren sau in salile de asteptare, puteti ramane fara portofele, genti sau bagaje. Nu va faceti <prieteni> de ocazie dintre persoanele din compartiment si nu consumati bauturi sau alimente de la necunoscuti. Daca pe timpul calatoriei luati cunostinta despre savarsirea vreunei infractiuni, sesizati, de indata, politistii de la transporturi din statiile de cale ferata si trenurile de calatori, sau din aeroporturi”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Advertisements

Posted on 17/08/2013, in Infractional, Realitatea zilnica and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: