Un cetatean turc a fost depistat cu sedere ilegala


politia romanaPolitistii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrari – Biroul pentru Imigrari al judetului Braila au desfasurat, in perioada 14 – 19 august, o serie de actiuni cu forte proprii, pe linia prevenirii si combaterii sederii ilegale a strainilor, pe raza de competenta.

Astfel, in urma actiunilor efectuate in diferite zone ale judetului Braila, a fost depistat cu sedere ilegala, un barbat, in varsta de 30 ani, din Turcia, care a intrat in Romaânia la sfarsitul lunii iunie, in baza unei vize de scurta sedere in scop de vizita, iar la expirarea dreptului de sedere nu a parasit teritoriul tarii.

Ca urmare a celor constatate, politistii Biroului pentru Imigrari au emis, pe numele cetateanului turc decizie de returnare, prin care acesta este obligat sa paraseasca Romania in 15 zile. Totodata, acesta a fost sanctionat contraventional cu avertisment, conform OUG nr. 194/2002, cu modificarile si completarile ulterioare.

Facem apel catre toti cetatenii straini de pe raza judetului si contam pe respectul dumneavoastra fata de legislatia in domeniu, invitandu-va sa ne contactati pentru orice problema legata de aplicarea prevederilor legale, la sediul Biroului pentru Imigrari al judetului Braila, situat pe strada Ana Aslan nr. 39, la numarul de telefon 0239.606.100, sau vizitand site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro”, a precizat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant la IPJ Braila.

Advertisements

Posted on 20/08/2013, in Infractional, Realitatea zilnica and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: