Cat mai multa miscare face bine organismului


leonard sportIn cazul in care doriti sa scapati de kilogramele in plus sau doar sa va tonifiati corpul, eu va recomand un simplu tratament: sport. Asta pentru ca miscarea face bine organismului. Acest ajutor vi-l poate oferi un bun sportiv al urbei noastre, Leonard Gherghiceanu.

Leonard Gherghiceanu este fost atlet de performanta, maestru al sportului, avand 53 de medalii nationale si internationale. A mai practicat sportul de iarna, bob si putin jujitsu brazilian.

Nascut pe 10 iunie 1983, la Braila, in 1993 a descoperit atletismul pe care l-a praticat timp de 17 ani. In 2002 a absolvit Liceul cu Program Sportiv, iar in 2009 a iesit de pe bancile Facultatii de Educatie fizica si Sport Iasi.

In prezent este antrenor personal si instructor de fitness, promoveaza miscarea in aer liber, exercitiile efectuate cu propia greutate, iar ca antrenor este specializat pe TABATA si High Intensity Interval Training (HIIT).

Mai multe detalii gasiti despre el pe www.24fitness.ro

Advertisements

Posted on 28/08/2013, in Divertisment, Realitatea zilnica, Sanatate and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: