Port fara drept de cutit


cutitVineri, 30 august, orele 02.30, patrula mixta de ordine si siguranta publica formata dintr-un jandarmi din cadrul Plutonului de Supraveghere si Ordine Publica Targu Bujor si lucratori ai Politiei orasului Targu Bujor, pe timpul executarii atributiilor functionare, in localitatea Plesa, a observat o persoana de sex barbatesc care a incercat sa evite contactul cu oamenii legii.

Trezind suspiciuni cu privire la atitudinea barbatului, membrii patrulei l-au intercepta identificandu-l in persoana numitului Neculai G., de 33 ani, din comuna Vinderei, judetul Vaslui. In scurt timp, oamenii legii au aflat si motivul pentru care Neculai a incercat sa evite contactul cu acestia, gasind asupra lui un cutit cu lungimea de 24 cm si lama de 13 cm despre care declara ca il foloseste pentru a se apara de persoanele care doresc sa ii faca rau.

Pentru fapta s-a, lui Neculai i-au fost intocmite actele premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii unei fapte susceptibile de a fi infractiune de „portul, fara drept, in locurile si imprejurarile in care s-ar putea primejdui viata sau integritatea corporala a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea si linistea publica, a cutitului, ….”, fapta prevazuta si pedepsita de art. 2, alin. 1, pct. 1 din Legea nr. 61 din 27 septembrie 1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice .

Advertisements

Posted on 01/09/2013, in Infractional and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: