Bursa locurilor de munca pentru absolventi


ajofm-brailaAgentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila organizeaza vineri, 27 septembrie 2013, ora 9.00, la Sala Polivalenta “DANUBIUS”, actiunea “Bursa locurilor de munca pentru absolventi”.

Actiunea “Bursa locurilor de munca” este o masura activa prin care se faciliteaza contactul direct intre angajatori si persoanele interesate in obtinerea unui loc de munca, in scopul combaterii somajului.

Pana la aceasta data au fost contactati aproximativ 550 angajatori, din care 9 au confimat pariciparea cu 61 locuri de munca, in urmatoarele domenii de activitate: fabricarea articolelor de imbracaminte, constructia de nave si barci, fabricarea utilajelor pentru extractie si constructii, constructii, comert, agricultura, sanatate, baruri si alte activitati de servire a bauturilor.

Aproximativ 10 la suta dintre locurile de munca se adreseaza persoanelor cu studii superioare si peste 90 la suta celor fara studii superioare. Reiteram rugamintea catre angajatori de a fi partenerii nostri activi in demersul nostru de a oferi o sansa tinerilor absolventi in vederea integrarii pe piata muncii. Angajatorii care doresc sa participe la bursa, sunt rugati sa transmita, in scris, oferta de locuri de munca vacante, complet|nd formularul <Situatia locurilor de munca vacante>, anexa nr. 1 la <Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca> reglementate prin HG nr. 174/2002, modificata si completata, la sediul AJOFM Braila, sau la e-mail: ajofm@br.anofm.ro, fax 0239/611.386, 0239/611.519. Persoanele interesate pentru a participa la aceasta actiune care au domiciliul in raza localitatilor Faurei si Insuratei, vor contacta Punctele de Lucru Faurei, cu sediul in orasul Faurei, str. Republicii, nr. 36, tel.0239/661.749, respectiv Insuratei cu sediul in orasul Insuratei, Sos. Brailei, nr. 18, tel.0239/660.574. Informatii suplimentare privind organizarea acestei actiuni se pot obtine de la AJOFM Braila cu sediul in municipiul Braila, B-dul Dorobantilor, nr. 603-605, tel./fax 0239/611.519, 0239/611.386”, se arata in comunicatul emis de conducerea AJOFM Braila.

Advertisements

Posted on 14/09/2013, in Economie, Eveniment, Realitatea zilnica and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: