Doua tinere au plecat de acasa de la parinti


Ciuperca MihaelaIeri, la orele 17.00, la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Braila s-a prezentat un barbat, in varsta de 56 ani, domiciliat in Braila, care a sesizat ca, in ziua de 4 septembrie, fiica sa, Ciuperca Mihaela, de 21 ani, a plecat de la domiciliu si nu a mai revenit.

Politisti de la Biroul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale au efectuat cercetari si au stabilit ca, in acea zi, tanara a plecat de la domiciliu in mod voluntar, in jurul orelor 8.00 sau 9.00, in timp ce toti membrii familiei erau plecati de acasa, si a luat cu ea mai multe bunuri personale si cartea de identitate. Ulterior, aceasta a contactat telefonic familia, spunand ca se afla in municipiul Constanta cu prietenul ei si cauta un loc de munca. Semnalmentele tinerei sunt: inaltime 160 cm, 55 kg, fata ovala, parul negru, lung pana la solduri, ochi caprui, nu are semne particulare.

Ursache Valy MihaelaIn ziua de 11 septembrie, la orele 22.40, lucratorii Sectiei 3 de Politie Rurala Faurei au fost sesizati de un brailean, din satul Bratesu Vechi, comuna Surdila Gaiseanca, despre faptul ca fiica sa, Ursache Valy Mihaela, de 15 ani, a plecat de acasa, in mod voluntar si fara acordul parintilor, impreuna cu o persoana necunoscuta. Din verificarile efectuate de politisti, s-a stabilit ca minora a parasit domiciliul la data de 11septembrie, la orele 22.30, plecand cu un autoturism inmatriculat in Vrancea, de culoare albastru. In urma investigatiilor efectuate, proprietarul autoturismului a declarat ca un tanar, din comuna Movilita, judetul Vrancea, i-a solicitat sa se deplaseze cu autoturismul sa o ia pe prietena lui, minora data disparuta, si aceasta nu mai doreste sa se intoarca acasa, deoarece parintii ei nu sunt de acord cu relatia lor. Semnalmentele fetei disparute sunt: inaltime 1,60 m, 50 kg, constitutie astenica, ten inchis, par saten, ochi albastri.

Advertisements

Posted on 14/09/2013, in Infractional, Realitatea zilnica and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: