Scandalagii au intrat pe mana oamenilor legii


politia romana* In dimineata zilei de 26 septembrie, in baza mandatelor de perchezitie, politistii au efectuat noua descinderi la domiciliile tinerilor implicati in scandal, pentru depistarea lor si ridicarea mijloacelor de proba *

Cei noua tineri, in noaptea de 21 spre 22 septembrie, la orele 1.00, in timp ce se aflau in incinta unei societati comerciale cu profil discoteca, din municipiu, pe fondul unui conflict spontan, au provocat scandal, lovindu-se reciproc.

Politisti de la Biroul de Investigatii Criminale au efectuat cercetari si audieri si au stabilit ca altercatia a izbucnit pe ringul de dans, intre doi tineri de 18 si 25 ani, ambii din Braila, care au avut discutii contradictorii si s-au imbrancit si lovit reciproc, in apararea lor intervenind si prietenii acestora, aruncand unii in ceilalti cu sticle, pahare si obiecte de mobilier. Ca urmare a acestui conflict, ceilalti consumatori au fost nevoiti sa paraseasca in graba discoteca.

„In urma conflictului, trei dintre tineri au fost internati in spital pentru ingrijiri medicale. Administratorul societatii s-a constituit parte civila in procesul penal cu suma de 4.520 de lei, reprezentand distrugerile create. Judiciaristii au identificat si audiat mai multi martori si, in urma probatoriului administrat, s-a stabilit ca ceilalti 7 tineri implicati in conflict au varste cuprinse intre 18 si 31 ani, toti fiind din Braila. Acestia au fost retinuti pe baza de ordonanta si incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Braila, pentru savarsirea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, si urmeaza sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Braila cu propunere de arestare preventiva”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant la IPJ Braila.

Advertisements

Posted on 28/09/2013, in Infractional and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: