„Alege viata! Poarta centura de siguranta!”


poarta centura 1 Sub sloganul „Alege viata! Poarta centura de siguranta!”, politistii Serviciului Rutier s-au intalnit cu elevii de la doua unitati de invatamant din municipiu si impreuna au desfasurat activitati de prevenire a conducatorilor auto.

Politistii s-au intalnit vineri, 27 septembrie, cu elevii claselor a VII-a de la Scoala Gimnaziala „Fanus Neagu” si clasa a IX-a de la Colegiul National „Gheorghe Munteanu Murgoci”, din municipiul Braila, si au impartit pliante cu sfaturi preventive participantilor la trafic. De asemenea, politistii le-au atras atentia elevilor participanti la aceasta activitate cu sfaturi preventive privind modalitatile prin care pot efectua traversarea drumurilor publice, pentru a nu deveni victime ale accidentelor rutiere.

poarta centuraCa sa inteleaga mai bine importanta respectarii regulilor de circulatie de catre toti participantii la trafic, elevii au fost antrenati in discutii care le-au starnit interesul, politistii explicandu-le si ce semnificatie au semnalele acustice si luminoase ale masinilor de politie rutiera si cum trebuie sa le respecte.

Politistii Inspectoratului de Politie Judetean Braila vor fi implicati si in perioada urmatoare in activitati de prevenire a infractiunilor cu risc de producere in zona de competenta, fiind constienti ca numai printr-un efort comun si sustinut se poate asigura o protectie adecvata a elevilor si a celorlalti cetateni ai judetului Braila.

Advertisements

Posted on 01/10/2013, in Eveniment, Infractional, Invatamant and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: