Concurs pentru inspector la Antifrauda


finante braila 1* ANAF organizeaza concurs pentru ocuparea unui numar de 1.181 posturi la Directia Generala Antifrauda Fiscala *

 

Agentia Nationala de Administrare Fiscala organizeaza in data de 19 octombrie 2013 concurs pentru ocuparea unui numar de 1.181 posturi la Directia Generala Antifrauda Fiscala.

Conditiile de participare la concurs sunt conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999, republicata (r2), cu modificarile si completarile ulterioare, pentru ocuparea functiilor publice.

Concursul consta in trei etape: selectia dosarelor de inscriere, proba scrisa si interviul.

Proba scrisa se va desfasura in data de 19 octombrie 2013 si va consta in rezolvarea unor teste-grila de catre candidati. Pentru proba scrisa se testeaza cunostintele teoretice necesare ocuparii functiilor publice pentru care se organizeaza concursul. Subiectele se stabilesc pe baza bibliografiei de concurs aprobata de presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, astfel incat sa se asigure verificarea capacitatii de analiza si sinteza a candidatilor, in concordanta cu nivelul si specificul functiilor publice pentru care se organizeaza concursul.

Precizam ca Regulamentul de desfasurare a concursului sau examenului pentru ocuparea functiei publice specifice de inspector antifrauda din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala a fost aprobat prin Hotararea Guvernului Romaniei nr. 677/2013.

Potentialii candidati pot depune dosarele de inscriere la sediul Directiei generale a vamilor din Str. Matei Millo nr. 13, sector 1, Bucuresti, in perioada 18 septembrie – 02 octombrie 2013, in zilele lucratoare, intre orele 8.30 – 17.00 (luni – joi) si 8.30 – 14.30 (vineri). Mai multe informatii pot fi obtinute accesand site-ul http://www.anaf.ro, sectiunea Anunturi/Resurse Umane/Concurs Directia Generala Antifrauda Fiscala.

Advertisements

Posted on 01/10/2013, in Economie and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: