Au picat in mana jandarmilor cu fierul furat


jandarmiIn aceasta dupa-amiaza, la ora 12.00, un echipaj din cadrul Jandarmeriei Galati aflat in misiune de patrulare in zona Arcelor Mittal Galati, a observat la baza haldei de zgura un autoturism de teren care tragea o remorca cu o incarcatura voluminoasa, iar in jurul ei mai multe persoane.

In momentul in care persoanele aflate in jurul remorcii au observat patrula de jandarmi, au fugit in directii diferite. S-a trecut la somarea si urmarirea acestora, fiind retinute dupa aproximativ 200 m.

In urma verificarilor efectuate de catre jandarmi, s-a stabilit faptul ca un numar de sapte persoane de sex barbatesc, cu varste cuprinse intre 21 si 39 ani, toate din Galati, fara antecedente penale, s-au deplasat in zona haldei de zgura – “frontul 10” pentru a sustrage material feros, cu un autoturism marca ARO 243, bunurile sustrase urmand a fi transportate cu ajutorul unei remorci, atat autovehiculul, cat si remorca fiind imprumutate de la un centru de colectare a deseurilor feroase din zona.

Dupa cantarirea fierului gasit in remorca, a rezultat cantitatea de 2 tone care a fost predata societatii prejudiciate. Persoanelor in cauza le-au fost intocmite actele de constatare sub aspectul savarsirii unei fapte susceptibile de a fi „furt calificat”, dosarul fiind inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Galati.

Advertisements

Posted on 09/10/2013, in Infractional and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: