Actiune pentru verificarea legalitatii si sigurantei transportului public de persoane


razie-politie* Politistii au constatat 57 de contraventii, in urma unei actiuni privind legalitatea transportului public de persoane, desfasurate pe parcursul a doua zile *

Actiunea a vizat legalitatea transportului public de persoane, precum si reducerea riscului implicarii in accidente de circulatie a autovehiculelor care efectueaza transport public de persoane.

Pe data de 9 octombrie, actiunea s-a desfasurat in intervalul orar 10.00 – 18.00, si ca urmare a neregulilor constatate, politistii braileni au aplicat 57 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 13.580 de lei. Dintre acestea, 15 au fost pentru oprire sau stationare neregulamentara, 10 pentru transportul mai multor persoane decât locurile prevazute in certificatul de inmatriculare al autovehiculului, 20 pentru nerespectarea statiilor stabilite, 8 pentru utilizarea telefonului mobil la volan, in timpul conducerii autovehiculului, doua pentru depasirea vitezei legale de deplasare si restul pentru alte abateri.

In aceeasi zi, politistii din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila pentru constatarea de contraventii si prevenirea, respectiv, combaterea infractiunilor rutiere. Oamenii legii au constatat 94 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 39.270 de lei, au ridicat in vederea suspendarii doua permise de conducere si retras doua certificate de inmatriculare”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Advertisements

Posted on 11/10/2013, in Infractional and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: