Infractiuni constatate de jandarmii tecuceni


jandarmiO patrula de jandarmi aflata in misiune pentru combaterea faptelor antisociale pe raza municipiului Tecuci a fost sesizata cu privire la faptul ca o persoana de sex barbatesc a sustras din incinta unei bijuterii o verigheta si doreste sa paraseasca magazinului fara a o achita.

Deplasandu-se la fata locului, jandarmii au identificat suspectul in persoana pe un tanar de 25 ani, din comuna Negrilesti, fara antecedente penale. In urma cercetarilor efectuate, jandarmii au stabilit ca suspectul, profitand de neatentia vanzatoarei a sustras verigheta de 5,8 grame din locul expus spre vanzare, aceasta fiind gasita in buzunarul stang al pantalonului.

La scurt timp, jandarmi au fost directionati catre supermarketul „Kaufland” unde agentii de paza au depistat o tanara care incerca sa sustraga mai multe produse cosmetice din incinta magazinului. Jandarmii ajunsi la fata locului au identificat suspecta in varsta de 17 ani, din comuna Dragomiresti, judetul Vaslui, care le-a declarat jandarmilor ca avea nevoie de doua creme si a crezut ca ii va fi mai usor sa faca rost de ele daca va profita de neatentia agentilor de paza din supermarket.

Ambelor persoane le-au fost intocmite actele de constatare sub aspectul savarsirii unei fapte susceptibile de a fi  „furt calificat”, dosarul fiind inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Tecuci.

Advertisements

Posted on 18/10/2013, in Infractional, Realitatea zilnica and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: