Lovire si lipsire de libertate


jandarmiPatrula de jandarmi aflata in misiune pentru combaterea faptelor antisociale pe raza municipiului Galati, a fost directionata in jurul orei 22.00 de catre dispecerul 112 in zona str. Siderurgistilor la blocul SD4A intrucat o persoana sesizeaza faptul ca doua tinere sunt retinute intr-un apartament impotriva vointei lor.

Avand in vedere cele sesizate, patrula de jandarmi s-a deplasat la adresa indicata, iar in urma verificarilor efectuate s-a constatat faptul ca un tanar de 26 ani, din comuna Sendreni, judetul Galati a patruns fara drept in apartamentul unde locuiesc cu chirie cele doua tinere de 21 ani, respectiv 15 ani, ambele din comuna Liesti, iar pe fondul geloziei si-a lovit fosta prietena cu palmele peste fata. In ciuda insistentelor, acesta nu le-a permis tinerelor sa paraseasca apartamentul, luand asupra lui cheia de la yala.

Jandarmii galateni i-au intocmit lui tanarului actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru comiterea unor fapte susceptibile de a fi  „violare de domiciliu”,”lovire sau alte violente”, „lipsire de libertate in mod ilegal” cercetarile fiind continuate de lucratorii Sectiei 2 Politie in vederea stabilirii cu exactitate a imprejurarilor comiterii faptelor.

Advertisements

Posted on 18/10/2013, in Infractional, Realitatea zilnica and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: