Perchezitie la sediul social al unei firme brailene


* Politistii detineau date ca la sediul societatii sunt detinute fara drept arme si munitii *

In baza investigatiilor efectuate de politisti de la Biroul Arme, Explozivi si Substante Periculoase, pe 16 octombrie, impreuna cu politistii de la Sectia 1 de Politie Rurala Braila si luptatori din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale, au efectuat o perchezitie, autorizata de Judecatoria Braila, la sediul social al unei societati comerciale din comuna Scortaru Nou, judetul Braila.

Politistii au gasit intr-o camera, apartinand unui cetatean strain, in varsta de 46 ani, angajat al societatii, o arma de vanatoare si o arma neletala de tir sportiv cu aer comprimat, din categoria celor supuse autorizarii, o cartusiera cu 20 de cartuse nepercutate, o sacosa in care se aflau 24 de cartuse, toate cu alice si proiectil unic, de calibru 12 mm, si 63 de alice de tip „parasuta”, de calibru 4,5 mm.

Pentru toate aceste bunuri cel depistat nu a prezentat niciun document din care sa rezulte ca avea dreptul sa le detina, declarand ca le-a adus personal din Grecia, in anul 2008. Verificarile efectuate de politisti au stabilit ca seria identificata pe mecanismul armei de vanatoare se afla data in urmarire, din data de 28 iunie 2002, de catre autoritatile spaniole. Cele doua arme si munitia au fost ridicate in vederea cercetarilor si in cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de nerespectarea regimului armelor si munitiilor, detinere fara drept de arma neletala, din categoria celor supuse autorizarii, si trafic ilicit de arme si munitii.

Advertisements

Posted on 18/10/2013, in Infractional, Realitatea zilnica and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: