Tanara urmarita, depistata de jandarmii galateni


jandarmiVineri, 18 octombrie, ora 01.45, un echipaj din cadrul Jandarmeriei Galati aflat in misiune de patrulare pe raza municipiului Tecuci, a observat trei tinere care la vederea acestora si-au schimbat directia de deplasare. Avand in vedere ora tarzie, precum si zona cu potential criminogen ridicat s-a procedat la interceptarea si legitimare acestora.

In urma verificarilor efectuate in baza de date s-a stabilit faptul ca una dintre aceste tinere, in varsta de 15 ani este implementata ca „urmarit”, fiind disparuta din Centrul de plasament „Radu Negru” din municipiul Galati. De asemenea, a fost verificata in baza de date SINS constatandu-se ca persoana in cauza a fost implementata conform art. 32 SINS II (Minori sau persoane puse sub interdictie care dupa localizare trebuie reintroduse alaturi de reprezentantii lor legali), pe numele acesteia fiind emisa din august 2013 de catre IPJ Galati, o dispozitie de urmarire.

Jandarmii au predat tanara lucratorilor specializati din cadrul IPJ Galati in vederea internarii in centrul de plasament, totodata fiind informat si Biroul SIRENE.

Advertisements

Posted on 21/10/2013, in Infractional and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: