Cu obiectul metalic tip „box”, la vedere


Jandarmeria Galati

Jandarmeria Galati

Joi, 24 octombrie, orele 00:45, un echipaj din cadrul Jandarmeriei Galati aflat in misiune de patrulare pe raza Sectiei 1 Politie a observat, in zona Palatul Navigatiei, un barbat care, la vederea jandarmilor, si-a schimbat brusc directia de deplasare.

Avand in vedere ora tarzie, cat si comportamentul suspect al persoanei in cauza, jandarmii l-au interceptat, iar in urma legitimarii au stabilit ca acesta este in varsta de 37 ani, din municipiul Galati. In urma controlului corporal preventiv efectuat asupra persoanei in cauza, jandarmii galateni au gasit in buzunarul de la geaca un obiect metalic tip „box” despre care Daniel a declarat ca il poarta asupra lui pentru autoaparare.

Jandarmii galateni i-au intocmit actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru comiterea unor fapte susceptibile de „portul, fara drept, in locurile si imprejurarile in care s-ar putea primejdui viata sau integritatea corporala a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea si linistea publica, a …, boxului”, fapta prevazuta si pedepsita de art. 2, alin. 1, pct. 1 din Legea nr. 61 din 27 septembrie 1991 (republicata) pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, cercetarile fiind continuate de lucratorii Sectiei 1 Politie.

Advertisements

Posted on 25/10/2013, in Infractional and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: