Evenimentele rutiere, nelipsite pe soselele din Braila


politisti in patrulaAseara, la orele 19.00, un barbat, in varsta de 78 ani, din municipiul Constanta, cu resedinta in comuna Rosiori, judetul Braila, in timp ce conducea autoturismul, pe strada Stadionului, din comuna, a tamponat un atelaj hipo, care circula din sens opus, neinregistrat si neechipat pentru a putea circula pe timp de noapte.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala usoara a conducatorului atelajului, in varsta de 20 ani, din comuna Dudesti, satul Tataru, si a pasagerului din atelaj, de 33 ani, din comuna Rosiori, care au fost transportati cu ambulata la spital pentru ingrijiri medicale. Ambii participanti la trafic au fost testati cu aparatul etilotest, rezultand ca tanarul de 20 ani avea 0,49 mg/l alcool pur in aerul expirat.

De asemenea, politistii au stabilit ca autoturismul condus de constantean figureaza inmatriculat in municipiul Bucuresti, cu un alt numar decat cel pe care il avea montat pe masina. Politistii au efectuat cercetarea la fata locului si au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si conducerea unui autovehicul pe drum public cu numar fals de inmatriculare.

Ieri, un brailean, de 33 ani, in timp ce conducea autoturismul, pe strada Scolilor, la intersectia cu strada Grivita, a virat stanga, pe culoarea verde a semaforului electric, si a accidentat doua femei, una de 65 ani si alta de 44 ani, ambele din Braila, care traversau strada Grivita pe marcajul pietonal, pe culoarea verde a semaforului pentru pietoni. In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala usoara brailencelor, care au fost transportate la Spitalul Judetean Braila pentru ingrijiri medicale, fara a ramane internate. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice, iar in cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Advertisements

Posted on 25/10/2013, in Infractional, Realitatea zilnica and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: