Cetatean din China depistat cu sedere ilegala


Politistii Biroului pentru Imigrari al Judetului Braila au desfasurat astazi o actiune proprie, pe linia prevenirii si combaterii sederii ilegale a cetatenilor straini in Romania.

Cu aceasta ocazie, politistii l-au depistat cu sedere ilegala pe L.Z., in varsta de 38 de ani, din R.P. Chineza, stabilindu-se ca aceasta a intrat in Romania legal, fiind posesorul unei vize de scurta sedere, in scop de afaceri, iar la expirarea dreptului de sedere nu a parasit teritorul tarii. Ca urmare a celor constatate, politistii Biroului pentru Imigrari au emis pe numele acestuia o decizie de returnare de pe teritoriul Romaniei, valabila 15 zile, si a fost sanctionat contraventional, cu amenda in cuantum de 400 de lei, conform OUG nr. 194/2002, privind regimul strainilor in Romania, cu modificarile si completarile ulterioare. Biroul pentru Imigrari al Judetului Braila continua activitatile de prevenire si combatere a sederii ilegale a strainilor, utilizand toate resursele proprii de care dispune si cooperand cu toate institutiile pe acest segment de activitate. Pentru orice problema legata de aplicarea prevederilor legale, cetatenii straini din judetul nostru sunt invitati la sediul Biroului pentru Imigrari al Judetului Braila, din strada Ana Aslan nr. 39, sa apeleze la numarul de telefon 0239/606100, ori sa viziteze site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Advertisements

Posted on 01/11/2013, in Infractional, Realitatea zilnica and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: