Noutati pentru operatiunile de livrare/achizitie de cereale si plante tehnice pentru care se aplica taxarea inversa


Directia Finante Publice Braila

Directia Finante Publice Braila

In data de 28.10.2013, a fost actualizat programul de asistenta pentru completarea formularului (394) “Declaratie informativa privind livrarile/prestarile si achizitiile efectuate pe teritoriul national”.

In acest sens, a fost actualizata Lista operatiunilor efectuate pe teritoriul national detaliata pe operatiunile cu taxare inversa pentru cereale si plante tehnice, din Regulamentul (CEE) nr. 2658/87 privind Nomenclatura tarifara si statistica si Tariful vamal comun, modificata prin Regulamentul de punere in aplicare (UE) nr. 927/2012 al Comisiei din 9 octombrie 2012.

Informatii suplimentare se pot obtine: accesand pagina de Internet, www.anaf.ro, sectiunea Declaratii electronice / Descarcare declaratii – formularul (394) “Declaratie informativa privind livrarile/prestarile si achizitiile efectuate pe teritoriul national”, versiunea D394_A1.2.0/23.10.2013; birourile pentru asistenta contribuabililor din cadrul administratiilor finantelor publice; apeland Biroul central de asistenta telefonica a contribuabililor la nr. de telefon 031.403.91.60.

Advertisements

Posted on 01/11/2013, in Administratie, Economie, Realitatea zilnica and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: