Campionatul de Judo al MAI: Politisti braileni premiati cu medalii de bronz


Marii castigatori

Marii castigatori

* Campionatul de Judo s-a desfasurat in perioada 5 – 8 noiembrie, in Municipiul Ramnicu-Valcea, si au participat peste 80 de sportivi de la toate structurile Ministerului Afacerilor de Interne (MAI) din tara *

Printre cei care au ocupat locuri onorabile la aceasta finala a campionatului s-au numarat si patru politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila, la diferitele categorii ale concursului.

Astfel, au ocupat locul al III-lea pe podium, agent sef de politie Emanuel Ion – la categoria 73 de kg, peste 35 de ani, agent sef de politie Alin Olicenco – la categoria 81 de kg, peste 35 de ani, agent sef principal de politie Jan Costea – la categoria +100 kg, peste 35 de ani, si agent sef principal de politie (r) Gheorghe Trica – la categoria 90 de kg.

De asemenea, politistul Jan Costea, coordonatorul echipei luptatorilor braileni, precum si seful lotului tuturor politistilor participanti, a obtinut medalia de aur cu echipa Inspectoratului General al Politiei Romane. Toti castigatorii au primit premii, cupe, diplome si medalii din partea organizatorilor competitiei.

Advertisements

Posted on 19/11/2013, in Eveniment, Realitatea zilnica, Sport and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: