Activitatile comerciale cu carne, fructe, legume si obiecte ornamentale, in atentia politistilor


control al politiei* Politia Romana desfasoara activitati pentru combaterea evaziunii fiscale in domeniul comertului cu carne, legume, fructe si obiecte ornamentale (jucarii, obiecte de sezon) *

La inceputul acestei saptamani, in toata tara a fost declansata o ampla actiune de verificare a operatiunilor de achizitie intracomunitara/import a produselor din carne, legume fructe si obiecte ornamentale.

Actiunea se deruleaza in principalele centre comerciale en-gross de pe raza municipiului si judetului Braila, fiind monitorizate transporturile din aceste categorii de produse prin amplasarea de filtre, in echipe mixte, compuse din politisti de investigarea fraudelor si politie rutiera.

Au fost verificate 7 societati comerciale si 11 persoane fizice autorizate, fiind constatate in faza preliminara a cercetarilor 4 infractiuni, dintre care doua de evaziune fiscala si doua alte infractiuni, prejudiciul total creat prin comiterea acestora fiind de 505.836 de lei. De asemenea, au fost aplicate 10 sanctiuni contrcontrol la carneaventionale, in valoare de 1.520 de lei. In cadrul acestei actiuni nationale, sub coordonarea de specialitate a Directiei de Investigarea Fraudelor si cu sprijinul Directiei de Ordine Publica si Directiei Rutiere, din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, aproximativ 8 ofiteri de investigarea fraudelor actioneaza in fiecare zi, la nivelul judetului nostru, pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale in domeniul achizitiilor intracomunitare cu legume, fructe, produse din carne si obiecte ornamentale pentru sarbatorile de iarna”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Advertisements

Posted on 23/11/2013, in Eveniment, Infractional, Social and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: