Minor prins la furat


furt din geantaIn prima zi a week-end-ului trecut, sambata, 16 noiembrie, ora 15.00, jandarmii tecuceni in timp ce patrulau pe strada Mircea Voda din municipiul Tecuci, au observat doua persoane de sex barbatesc, care la vederea acestora, au aruncat o poseta, fugind printre casele din zona.

Dupa aproximativ 700 metri, jandarmii au reusit prinderea unuia dintre suspecti, identificat a fi un tanar de numai 15 ani, din municipiul Tecuci. In urma cercetarilor efectuate, jandarmii au stabilit faptul ca minorul, impreuna cu un prieten, in timp ce se aflau la manifestarile prilejuite de „Targul de toamna”, profitand de neatentia victimei, i-au sustras poseta in care se aflau documente personale si ale societatii, fugind printre tarabe.

Pentru fapta comisa, jandarmii au intocmite actele de constatare sub aspectul savarsirii unei fapte susceptibile de a fi infractiune de furt calificat, dosarul fiind inaintat lucratorilor Politie Municipiului Tecuci pentru continuarea cercetarilor si probarea intregii activitati infractionale.

Advertisements

Posted on 23/11/2013, in Infractional and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: